Ai o întrebare?
Am trimis mesajul Închide

Creare de conținut

Instructor
Monica
370 cursanți înscriși
0
0 recenzii
  • Descriere
  • Curriculum
Curs 5 - Pagina curs

Poli Content. Scris.Imagine.Video.

Disponibil online din Iunie 2022
Traineri: Andrei Lasc & Monica Gavrilă

Ultimul curs din seria Policlinica de Marketing este dedicat unei componente a comunicării care ține de Universul Creativ. Mai exact, ne propunem să răspundem la întrebarea: Cum creezi conținut interesant, share-uibil și ușor de urmărit pentru organizația ta?

Cursul creat de doi traineri, Andrei Lasc și Monica Gavrilă, te va ajuta să gândești, să scrii și să exprimi vizual si video ideile, conceptele, valorile, viziunea și nevoia proiectelor organizației tale. Bonus, o să vă arătăm cât de simplu e să folosești Canva pentru materiale de comunicare de care ai nevoie.

Cursul online e structurat in videos scurte de 2-10 minute și demo-uri cu înregistrări de ecran, astfel încât să poți urmări pas cu pas ce e de făcut dacă ai o dilemă tehnică. 

Despre trainerii noștri:

Andrei se prezintă ca wizard al cuvintelor și al imaginilor, convertit de la mate-info la creație de advertising: ”După 8 ani de mate-info, am ales să fac Advertising la SNSPA și New Media la Universitatea Alternativă. Din 2013 sunt freelancer și creez lumi din pixeli și cuvinte – fie în campanii de comunicare, design de print, procese de branding sau cursuri de scris. În timpul liber aleg să explorez lucruri și locuri care îmi încarcă bateriile – uneori bat la tobe, gătesc sau iau Asia la pas și alteori public cărți ca 07:07 & Poevie.”

Pe Monica o știți de la Cursul Principii Agile în Comunicare și este designerul de cursuri și experiență al Platformei POLI e-Learning. Monica este responsabilă de comunicarea organizațională pe zona de Learning & Development și face design de cursuri pentru colegii ei din EMEA într-o companie de IT. A învățat aici să lucreze cu materiale video și platforme de design ca să-și susțină cursurile și tehnicile de prezentare.